Ar fi bine sa faci un control.nu ne putem da seama, cat de grav poate fi. pune comprese cu apa rece ca sa se retraga umflatura si ia o aspirina, este antiinflamatoare
Salut, momentan nu mi-a cazut, din vanat s-a facut roz ceea ce e bine, nu cred ca imi va cadea unghia si nici nu mai doare ca la inceput, aproape nu se mai cunoaste ca a fost lovit deci am incredere ca nu imi va cadea. Multumesc pentru raspuns.
Isi revina, a suferit o lovitura puternica. Pune comprese cu apa rece, pana isi revine, sau o punguta cu gheata daca ai.Sanatate!
Depinde cum te-ai lovit, daca degetul a fost strivit mai mult ca sigur o sa-ti cada si unghia, insa nu e asa dramatic precum suna. Daca ai dat doar cu spitul in ceva probabil nu o sa-ti cada unghia.
Am dat cu spitul in ceva.
Probabil nu o sa-ti cada, dar nu prea ai de unde sa stii, insa cum am zis, nu e asa dramatic. O sa-ti fie zona de sub unghie mai sensibila pana iti creste din nou unghia, insa nu o sa te doara, o sa fie doar foarte incomod.
Salut, momentan nu mi-a cazut, din vanat s-a facut roz ceea ce e bine, nu cred ca imi va cadea unghia si nici nu mai doare ca la inceput, aproape nu se mai cunoaste ca a fost lovit deci am incredere ca nu imi va cadea. Multumesc pentru raspunsul tau.