Depinde cum te-ai lovit, daca degetul a fost strivit mai mult ca sigur o sa-ti cada si unghia, insa nu e asa dramatic precum suna. Daca ai dat doar cu spitul in ceva probabil nu o sa-ti cada unghia.
Probabil nu o sa-ti cada, dar nu prea ai de unde sa stii, insa cum am zis, nu e asa dramatic. O sa-ti fie zona de sub unghie mai sensibila pana iti creste din nou unghia, insa nu o sa te doara, o sa fie doar foarte incomod.
Ar fi bine sa faci un control.nu ne putem da seama, cat de grav poate fi. pune comprese cu apa rece ca sa se retraga umflatura si ia o aspirina, este antiinflamatoare
Salut, momentan nu mi-a cazut, din vanat s-a facut roz ceea ce e bine, nu cred ca imi va cadea unghia si nici nu mai doare ca la inceput, aproape nu se mai cunoaste ca a fost lovit deci am incredere ca nu imi va cadea. Multumesc pentru raspuns.
Salut, momentan nu mi-a cazut, din vanat s-a facut roz ceea ce e bine, nu cred ca imi va cadea unghia si nici nu mai doare ca la inceput, aproape nu se mai cunoaste ca a fost lovit deci am incredere ca nu imi va cadea. Multumesc pentru raspunsul tau.
Isi revina, a suferit o lovitura puternica. Pune comprese cu apa rece, pana isi revine, sau o punguta cu gheata daca ai.Sanatate!