| L0v3isTheWaY a întrebat:

Salut,TPU!
Mi-am facut niste analize. Cum imi pot mari cantitatea de globule rosii din sange?
Am auzit ca sfecla rosie ajuta,dar mie nu-mi place.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DumiY a răspuns:

Buna!
Poti lua in fiecare dimineata pe stomacul gol vin rosu natural. Era o reteta care se facea cu aloe vera.

Sfecla rosie ajuta foarte mult, la fel si patrunjelul.
Chiar daca nu-ti place sfecla rosie incearca sa o mananci. O poti folosi in ciorbe, cruda sau in sucuri facute la storcator.

Daca faci suc poti pune: sfecla, patrunje, mere, morcovi, portocale, incearca combinatii, poate vor avea un gust mai placut in suc.

Pa, pa!

| MitroAlex94 a răspuns:

Mananca ficat de orice fel.Nu e asa bun la gust cum e carnea, dar te ajuta la marirea cantitatii de globule rosii.

| Androphyla a răspuns:

Consumand de regula alimente rosii. Poti bea vin rosu sau poti sa mananci struguri negri. Ficatul de pasare mai este si el bun. happy + sfecla care nu-ti place tie.