| SteFFz99 a întrebat:

Mi-am propus sa fac abdomene pentru a slabi. Eu azi am inceput sa fac serios. M-am gandit sa fac, pana ma obisnuiesc 3 serii a cate 30 abdomene dimineata si 40 abdomene seara. Vreau sa slabesc cam 5-10 kg, si de ce nu, mai mult. Am 14 ani sunt baiat, am ~1.72, 79kg. Este bun ritmul? Cu ce mai pot asocia aceste exercitii? Ma ajuta aceste exercitii la slabit? Daca ritmul nu este bun, imi puteti da un alt ritm, va rog?
FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| CameleonnnN a răspuns:

Exertile de abdomen fara cardio si fara o alimentatie pusa la punct cu 6 mese mici pe zi in locul celor 3 mari este degeaba

| rauldaniel2000 a răspuns:

Frate trebuie sa faci si alt ceva nu numai abdomene ui spre exemplu poti face asa si slabesti sugur
Dimineata la 10 te trezesti mananci ceva usor iesi afara si faci niste alergare vreo 10 min in continu
dupa aia vi in casa pana pe la 5 faci ce vrei dupa aia faci 20 de abdomene 20 genoflexiuni si seara la fel cate 10. 10 abdomene 10 genoflexiuni. inteles?