anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a spus ca am respiratia urat mirositoare.Asta am auzit-o de la multe persoane.Ma spal pe dinti in fiecare zi dar degeaba, dupa 5 minute trece efectul.Mi s-a mai spus ca problema cu respiratia e de la stomac.
Vreo solutie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Sigur nu ai carii? Cel mai des e de la carii. Fa o consulatie la dentist. Degeaba mergi la doctor. Dentistul trebuie sa fie primul pe care ar trebui sa-l consulti. Cariile sunt foarte inselatoare. Mama mea de exemplu a facut o carie in spatele ultimei masele pentru ca acolo periuta nu prea ajunge. Si pe majoritatea oamenilor nu-i dor cariile inainte sa ajunga la nervi. Majoritatea raspunsurilor primite ti-au spus sa consulti medicul de familie. Ok, nu zic nu. Dar ce te costa o vizita la stomatolog? Scapi mai repede decat cu medicul de familie.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie.

Abh
| Abh a răspuns:

E posibil sa ai o infectie cu Helicobacter Pilori. Fa-ti analizele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e posibil sa ai o infectie pe la stomac. Consulta un medic

| Mădă0611 a răspuns:

Salut!
Spala si limba cand te speli pe dinti si fa gargara cu apa cu bicarbonat de sodiu, apoi bea putin din acea apa, bicarbonatul e antibacterian. Mananca si niste usturoi, pentru stomac, iti poti face cartofi prajiti si ii mananci cu mujdei de usturoi, de exemplu, o zi o sa ai acel miros specific de usturoi, dar apoi ar trebui sa se rezolve problema cu stomacul si mirosul urat, eventual sa consumi usturoi cateva zile, apropo, cica "mirosul de la stomac" ar fi de la guma de mestecat mestecata fara rost, adica nu dupa mancare, cand e indicata pentru ca ajuta digestia, altfel strica stomacul.

| fabiola a răspuns (pentru Kriss96):

Mare adevar graiesti!

| LaviniaAC a răspuns:

Iti recomand guma de mestecat si un suc de aloe, pe care il gasesti pe blogul meu personal. (reface flora intestinala) Exista posibilitatea sa fie de la glandele salivare. In prezent nu exista o solutie concreta pentru aceasta problema, guma este un remediu de moment. Nu iti recomand usturoi in niciun caz!