Pai, asta ti se poate intampla atat in timpul somnului de zi cat si in timpul somnului de noapte pentru ca creierul tau se trezeste mai repede decat corpul.
Si mie imi este teama de acest lucru, insa nu stau treaza de frica. Eu zic sa te calmezi si sa dormi noaptea fara sa te mai gandesti la astfel de lucruri care daca e sa se intample se vor intampla si daca dormi ziua.
Da, mulțumesc. La ce m-am referit când am spus că nu este la fel ziua a fost faptul că somnul de zi nu este la fel de eficient ca cel de noapte, știu că chestia asta se întâmplă oricând. Uneori fac oameni să înțeleagă altceva decât ce vreau eu să spun pentru că mă grăbesc. Mulțumesc frumos pentru sfaturi.
Noaptea creierul se odihneste. Somnul nu se compara cu cel de zi. Trebuie sa ai 8-9 ore de somn. Cred ca exagerezi, asta cu paralizia se intampla la persoane care sufera de alte afectiuni. Esti tanar, traieste-ti viata si odihneste-te bine. Nu cred ca vrei sa te imbolnavesti.
Stai liniștit. Pentru un somn adând și odihnitor, fă ceva exerciții fizice seara, apoi citește orice până simți că adormi. Practic, ai nevoie de epuizare fizică și psihică în același timp, pentru a evita paralizia în somn. Oricum, nu este ceva grav! Cel puțin o dată, ți se va întâmpla. 'Paralizie', este incorect definit. Este o stare în care conștiința nu e conectată 100% la corp. Sună a paranormal, dar așa este. Tot ce nu poate fi explicat științific, denumim 'paranormal'.
Ipohiondrie : Stare psihică morbidă, caracterizată prin neliniște continuă, teamă și preocupare obsesivă de starea sănătății proprii; idee fixă a cuiva care crede că suferă de o boală pe care în realitate nu o are, sursa, dex online