| LuizaLuy a întrebat:

Nu stiu de ce dar ma simt mereu stresata si cateodata ma inteapa ficatul. Vara asta cand era foarte cald si eram pe stomacul gol ma lua ameteala (cateodata chiar rau.....imi venea sa cad din picioare) este grav? :O

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| charlotee a răspuns:

O perioada de stres prelungita poate avea un efect negativ asupra organismului si de aceea poti simti anumite dureri.iar daca stai pe stomacul gol(ceea ce nu e sanatos)si mai ales vara e normal sa ametesti pentru ca esti slabita si nu ai energie.o diata echilibrata de poate ajuta sa te simti mai bine. poate ai o carenta de vitamine dar nu cred ca e ceva grav.

4 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Ficatul iti da semnale. Fa-ti analizele in primul rind ( TGP, TGU, electroforeza etc) si apoi vezi daca medicul iti recomanda si tratament. Stresul poate fi si cauza dar si efect daca ai probleme cu ficatul.
Chestia cu ametelile e secundara, se intimpla oricui pe caldura, mai ales daca nici nu maninci.
Repet, fa-ti analizele si te linistesti!

| LuizaLuy explică (pentru charlotee):

Iti multumesc foarte mult pentru ca m-ai ajutat! happy

| LuizaLuy explică:

Va multumesc foarte mult pentru ajutor! happy

| charlotee a răspuns (pentru LuizaLuy):

Cu placere! sper sa te pot ajuta si cu alta ocazie.