| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salut TPU! Oare sunt nebun? Ma gândesc asa, nu stiu. Oi fi nebun? În sensul că mă gândesc la chestii paranormale, adică sunt puțin paranoic. Putin cam mult. De exemplu: Vad o persoana apropiata cu un semn pe mana (lovitura, zgârieturi, chestii...) și ma gândesc, dacă poate fi o fantoma. Nu știu ce am, poate sunt anxios? Ma gândesc mereu sa nu am schizofrenie și alte boli. Vad scene pe tik tok și îmi inchipui cum în orice moment s-ar putea adeveri. Tin sa menționez ca am examenul de clasa a8a. Și sunt oarecum cât de puțin stresat. Ce parere aveți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti anxios si prostanac atata tot, dar nu esti schozofrenic.
Daca erai fratele meu toata ziua te bateam, fiindca tu iti induci singur frica si anxietatea, nu ai minte deloc in capul ala.
esti anxios si ipohondru dar din cauza ta, fiindca esti mereu preocupat in mod exagerat de anxietate in loc sa fi de altceva
Fa mult sport, orice sa nu te mai gandesti acolo. Daca aveai o trauma te intelegeam dar asa singur te autosabotezi, plictiseala uite ce face din om

| Ariel21 a răspuns:

Esti stresat. Este cazul sa te liniștești. Prin aceiasi chestie am trecut si eu anul trecut( de fapt eu de fel is mai,, paranormala,, cu unele lucruri) happy

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Ariel21):

E normal oare sa... de exemplu: ma gandesc ca ar putea bate cineva necunoscut in geam sau chestii...

| Ariel21 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Cand esti stresat orice se poate întâmpla. Încearca dupa examen sa iti faci o prietena sau in prieten mai apropiat caruia sa ii povestesti ce ti se întâmplă. Poate gasesti o persoana asa cum esti tu si vei trece peste toate,, paranormalele,, astea. Eu spre exemplu ceea ce visez se îndeplinește ( aproape tot). Cand le zic celor din jurl meu,, manifestările,, mele incep sa rada si sa isi bata joc de mine( nu ma intereseaza de parerea lorlaughing)

| Slovcehov a răspuns:

Esti copil

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as sugera sa mergi la un pishiatru, fiindca vedeniile astea sunt parte din boli mentale: posibil paranoia, posibil schitofrenia,

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Violleta2022):

N am doamna vedenii

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Uite aici chiar declaratia ta cu vedeniile:

"... Vad o persoana apropiata cu un semn pe mana (lovitura, zgârieturi, chestii..."

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Violleta2022):

Doamna, nu sunt vedenii, persoana este reala, persoana fizica, însă sunt paranoic ca mai întreb "dacă e fantoma?"

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Posibil persoana reala, posibil inchipuire, dar cum nu poti discerne ceea ce vezi sau nu vezi dar iti inchipui, inseamna ca ai o problema serioasa, care poate fii diagnosticata corect de un psihiatru si tratata.