| mylady a întrebat:

.Peste o saptamana plec la tabara si inca nu am ciclu...cum pot afla peste cit timp imi vine? ceva simptome ziceti-mi! Mi-e frica sa-i zic mamei sa-mi dea o cutie de absorbante pentru ca cred ca nu ma va intelege, ce sa fac? Fundaaaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nyko05 a răspuns:

Nu ar trebui sa iti fie frica sa ii zici mamei tale dar nu ma bag. De obicei iti vine cu cateva zile inainte fata de data in care ti-a venit ultima oara, dar acum depinde si de organismul tau, starile difera de la o persoana la alta.
Fundita?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Cum nu te va intelege? Ea nu e femeie?

| iuliaiuli18 a răspuns:

Cum sa nu te inteleaga mama ta? Si ea a trecut prin aceleasi situatii ca si tine. Si in plus, e mama ta! Orice nebunie pe care ai face-o, ea tot te va iubii! Spune-i sa-ti dea o cateva absorbante la tine, iar in legatura cu calculul..trebuie sa tii minte ultima data cand ti-a venit, apoi numeri incepand cu ziua aia pana la 28 si aia e ziua.Bine,acum nu o sa-ti vina fix in data aceea, dar ca masura de precautie, sa iei absorbante la tinewinking
Sa te distrezi in tabara!

| gabriela1150 a răspuns:

Cum sa nu te inteleaga, e normal sa ai ciclu ca fata. simptome doar daca te doare burta sau sanii mai tare decat inainte, dar puneti protej slip-uri. dar vezi si tu cand simti ca iti curge doar nu stai ca o statuie. dar daca ti-e frica sa-i zici mamei tale de absorbante cumparati tu!winking

| stefan1707 a răspuns:

Incearca anticonceptionale

| yellowalien a răspuns (pentru stefan1707):

Incearca sa-ti dai cate-un pumn cu piciorul in mecla de fiecare data cand simti nevoia sa postezi tampenii smug