S-ar putea. Sau nu. Nimeni nu stie si nici nu are cum sa stie. Ai rabdare, cand va fi sa fie, va veni.
Bună.
Menționez că ai o disfuncție hormonală. Poți bea ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural și ajută și la apariția menstrei.
La mulți ani.
Pa, pa.
O sa iti vina cat de curand menstra adica zilele acestea, daca nu s-ar putea sa te fi racit putin
Buna. daca esti arope de 14 ani corpul tau secreta mai multi hormoni ca de obicei. Tu, fiind la acea varsta la care o fata isi incepe adevarata varsta de adolescenta, corpul tau se schimba.De unde stii ca te dor ovarele?!? Posibil sa te doara deoarece se intampla la ce ti-am spus anterior.Asa ca nu iti face griji! Daca mai continua aceasta problema, scuza-ma ca iti spun asta, dar trebuie neaparat sa te consulte un doctor. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita te rog mult pentru ca m-am chinui.
Mda. o sa-ti vina ciclu , si spun asta pentru ca si mie mi s-a intamplat la fel
Cred ca iti va veni ciclul.Si mie mi s-a intamplat la fel, si in legatura cu durerea ia un Paracetamol, e cel mai bun, mie medicul mi la dat ...Insanatosire grabnica!