| citydylan a întrebat:

Puteți să îmi dați și mie un meniu de 3000 de calorii pe zi pentru a mă îngrașă am 15 ani 1.60 45 de kg dar am oasele grele.
Mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Ma Dylan ai 15 ani deocamdata..ai timp sa cresti..nu neaparat trebuie sa mananci 3000 de kalorii pe zi pentru a te ingrasa. poate ai o constitutie mai slaba tu.Ai rabdare ..si oricum daca vrei sa te ingrasi nu e recumendat sa mananci 3000kl pe zi ..trebuie sa mergi la sala sa iti dezvolte musculatura..nu e asa usor cum crezi tu.

| Sunshine123 a răspuns:

Mic dejun : 2 oua fierte, un iaurt fara grasime
Pranz : Piept de pui cu salata
Cina : supa de legume fara paine.
Bea multa apa si abtine-te de la dulciuri.
Baftaaa

| Laura927 a răspuns (pentru Sunshine123):

Ba tu il pui la cura de slabire hahaahahahahaahah

| AlexDarius3 a răspuns:

Bagi shaorma si alte fastfood-uri zilnic, stai in casa si nu faci sport, mananca seminte in timpul meciurilor, pierzi noptile la calculator/laptop/telefon/tableta/televizor, stricati programul de somn si de mancat, manaci dupa 7 seara si gata, MULT SUCCES