| eudinnou a întrebat:

revin cu o intrebare, tocmai am fost la medic si am o pietricica de 8Milimetri la rinichiul stang, urmez un tratamen desigur cu 3 L de ceai pe zi si medicamente pentru a sfarma pietricica, docotrul mi-a zis ca o voi elimina prin urina, acum cand urniez, un pic ma pisca dar pot suporta, va durea mai tare cand o voi elimina piatra de 8 Milimetri? P.S nu mai beti asa multe sucuri ca sa nu ajungeti ca mine la naiba happy mai bine un Icetea si apa e mai sanatos happy Va multumesc pentru ajutor si va rog sa nu va bateti joc happy,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| inimadeinger a răspuns:

Zic eu ca nu te vadurea. o sa simti ceva asta e sigur dar nu o sa doara prea tare fratelle meu a avut pietricele la rinichi si lea eliminat dar tinete de tratament baftahappy

| Kaℓi a răspuns:

Eliminarea calculilor renali e insotita de durere, dar probabil medicamentele pe care ti le-a prescris medicul vor dizolva/micsora piatra si o sa o elimini sub forma de nisip. Sanatate! si ceai de cozi de cirese, lasa IceTea ca tot o tampenie e si aia happy

| eudinnou explică (pentru Kaℓi):

De coada calulul voi bea ca este mai bun chiar de cirese beau acum happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este normal, deoarece eliminarea calculilor renali este cu durere.
Insa medicamentele prescrise de medic ar trebui sa te ajute sa elimini.
Poti consuma ceai de cozi de cirese, ajuta mult.
Te pup!