| Takashi1 a întrebat:

Scuzati categoria,dar este cea mai folosita.
Am o mare problema, anume ca am o 2 zabalute(perles) in colturile gurii(dreapta, stanga).Am avut de sute si mi de ori zabalute dar niciodata nu mi-au trecut asa greu.Prima data era doar una apoi a 2-a zi s-a mai facut una dar mai mica.Le am de vreo 6 zile, inainte in 1 zi 2 maxim imi treceau.Mi-am dat si cu pasta de dinti cand nu aveam aciclovir, acum am si de 3 zile ma dau cu aciclovir si tot degeaba.Nu pot sa mananc,sa rad, sa casc gura si ma deranjeaza foarte rau.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| IceKitty18 a răspuns:

Mergi la farmacie si spune-le sa iti dea altceva...stiu cum e. dar mie mereu mi-a trecut trecand 1-2-3 fire de par prin ele laughing e ciudat asa am zis si eu la inceput dar s_au dus

| Shriti a răspuns:

Asta cred ca e herpes. Nu poate fi tratat definitiv, doarece este un virus care odata intrat in corp nu mai poate fi extras. De aceea cea mai mare parte a tratamentelor are ca scop principal mentinerea virusului intr.o stare latenta, astfel incat sa nu provoace simptome.
Du la farmacie, acolo o sa iti dea un unguent ceva. Eu personal folosesc Triderm, ajuta foarte bine.
Un leac pe care mi l.a spus bunica, nu prea l.am incercat. Baga degetul in ureche si scormoleste acolo laughing) bine stiu ca e gretos dar asa mi-a zis bunica, si unge pe rana cu chestia ceea pe care ai gasit.o
Succes!

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Sunt tratamente pentru asa ceva. Mergi la farmacie si intreaba pe cineva acolo. happy Bafta!

| Takashi1 explică (pentru Shriti):

Am mai zis o data ca e zabaluta nu e herpes, findca am baut dupa cineva si m-am dat deja cu aciclovir cea mai recomandata pentru asa ceva dar nu mai trece.

| Shriti a răspuns:

A, scuza.ma dar nu am stiut. Dupa cele descrise insa de ti e mi s.a parut ca e herpes.
Oricum, insanatosire grabnica!