| Ghostplayer a întrebat:

Stiu ca o sa para amuzant ceea ce mentionez aici, dar... Deci mie imi place sa cant des. Iau negativul melodiilor de pe youtube si le cant la tonalitate cad de cat corecta. In ultima vreme am auzit de aceasta boala care apare pe laringe atunci cand nu-ti incalzesti vocea suficient. Se poate sa am ceva? laughing
Dau funda! (Am putin vocea ragusita)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dididia101 a răspuns:

Buna! Nu cred ca poti face vreo boala grava de la cantat, dar totusi ar trebui sa ai mai multa grija de gatul tau. Incearca sa te incalzesti inainte de-a canta. Nu e nevoie sa pierzi jumatate de ora cu asta, doar fa cateva vocalize inainte de-a canta, mai ales in tonalitati foarte inalte sau joase si asta ar fi tot. Daca ai vocea ragusita mai bine ia o pauza de la cantat o vreme si bea mult ceai. happy

3 răspunsuri:
| maria14142 a răspuns:

Poate ai racit/ai cantat prea mult; aceasta boala se aplica persoanelor care canta la tonalitati foarte joase/foarte sus.Nu poti avea asa ceva doar pentru ca iti place sa canti si o faci!

| Ghostplayer explică (pentru maria14142):

Problema este ca pot sa cant tonalitati foarte foarte inalte si foarte joase. crying((Azi am cantat desteapta-te romane cu fratele meu laughing SI am cantat amandoi perfect pe aceleasi note care trebuie. de asta mi-e frica laughing

| maria14142 a răspuns (pentru Ghostplayer):

Nu-cred-ca-ar-trebui-sa-iti-faci-griji