| Mysw a întrebat:

Sunt baiat. Am 16 ani si la 18 ani vreau sa dau la Academia de politie si din cate am inteles nu ai voie cu gauri in urechi. Asta e problema la mine am cate o gaura in fiecare ureche am incetat a mai purtat a cercei de acum 5 luni si nu prea se vede vreo urma de refacere.Iam purtat aproximativ 2 ani. Are cineva vreo idee sau vreo solutie? Ofer funda celui care incearca sa dea un raspuns cat mai ajutator sau unul din experiente proprii.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WoW, nu este nici o problema 1) la mana alea se inchid si 2) la mana iti zic eu ca nu se uita la urechile tale In nic un caz >< NU nu Nu

7 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Hmm, deci ai fost gay 2 ani, si apoi ti-ai revenit, interesant.

| mixxjim a răspuns:

Daca nu mai porti pina la admitere sigur se inchid.

| YONTU a răspuns:

Nu-ti face griji! Taica-miu e politist si mi-a zis ca... e posibilwinking
Funda?

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Unii isi fac griji ca nu au inaltimea corespunzatoare sau conditia fizica si tu de gandesti la niste gauri in urechi care oricum se astupa repede, da ce crezi ca o sa ia lupa si o sa se uite in urechea ta?

| Mysw explică (pentru theStraightEdgeSavior):

Multumesc! apreciez raspunsul tau

| Andreiiii1234 a răspuns:

Şi eu vreau să dau la politie happy.
Ca sa-ti raspund : nu, stai linistit, nicvi nu se uita la urechi.

| AdmitereAcademiaDePolitie a răspuns:

Printre Conditiile inscrierii la Examenul de Admitere in Academia de Politie acest lucru nu este specificat, deci nu ai de ce sa iti faci griji din aceasta cauza. Totusi, este important sa ai media generala la purtare pe intreg parcursul liceului de peste 8 si sa nu ai tatuaje in locuri vizibile.