Frate, e mult mai ok sa fii inalt decat a fi scund ai avantaje mari la diferite situatii, nu vad de ce nu te-ai simti ok, si 8 kg in 3 luni ca sa iti zic cred ca ar depinde de corpul tau daca ai avut o slabire uniforma sau nu slabirea poate fi si de la un deficiit de apa, de ex. eu am 15 ani 187cm, 82 kg si ma simt perfect.
Nu contează dacă ai x kg la înălțimea respectivă sau daca n-ai. Important e cum arăți în oglindă. Lasă o fotografie și îți zicem noi.
Dacă nu te simți ok ar trebui să faci ceva în privința asta, ai putea să mergi la sală.
Nu te supara pe mine, dar trebuie sa mai slabesti 8kg. Eu am 1.78 si 70kg, dar sunt sportiv de performanta. Scoate sucurile, fast food urile si dulciurile din program si apuca-te de flotari, tractiuni si genuflexiuni. Mananca carne de vita sau pui cu legume sau orez si ar trebui sa iti intrii in forma.
Ideea e ca eu ma simt bine in corpul meu, pot face orice, dar unii parca prea exagereaza cand imi spun ca-s "prea mare" si asta ma distruge cel mai tare. Nu-i inteleg deloc pe aia care se leaga de aspectul fizic daca ai cateva kile in plus sau in minus. Totusi as vrea sa ajung la 75kg.
Asta am facut toata vara, nu m-am mai atins de chipsuri, sucuri sau dulciuri, am mancat carne doar o data pe saptamana (pui sau vita) si am niste gantere de care trag zilnic. Si eu sunt de parere ca ar mai trebui sa slabesc cel putin 7kg.
La 1.75 m 82 kg sunt multicele.
Probabil ai procent mare de grasime de arati tot pufos fata de 90 kg.
Oricum, mai da jos 10 kg si fa sport de 3 ori/sapt si te faci frumos pana la Craciun doar de ambitie ai nevoie.
Ar fi ideal sa mai slabesti 8-12 kg, dar treptat, nu te grabi.
Ai putea sa te apuci de sala, te-ar ajuta mult.
Dacă tu te lași influențat de părerile altora, eu cred că ar trebui sa schimbi lucrul ăsta.
Am bicicleta, dar n-am unde sa fac atata drum, stau la tara.
Nu e nimic. Iei bicicleta și vii cu ea la oraș. Mă refer pe bicicletă. Eu stau la oraș și mergând pe bicicletă am vizitat sate și comune. Am mers eu la țară.
În fine, eu am și pădure în apropiere. Am munți, am "di țării". Numai timp să ai că în rest ai unde merge.