| Yoe a întrebat:

Sunt baiat si am 16 ani. Problema cu care ma confrunt consta in faptul ca parul meu a inceput sa cada. Ma tem ca voi cheli. Nu m-am mai tuns de un an si vreau sa il las lung dar problema e ca imi cade. Este posibil sa seman cu tatal meu ca si el incepe sa cheleasca(el e mai in varsta) dar totusi nu vreau sa chelesc chiar de la 16 ani. Ce ar trebui sa fac astfel incat sa nu mai chelesc? Mentionez ca folosesc samponul head & shoulders. Si nu folosesc alte produse.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Daca tatal tau e chel si tu vei cheli, nu poti scapa de asta DAR poti incetini acest curs de a chelii daca vei avea mereu parul scurt si te vei tunde lunar sau macar la 2 luni. Asa radacinile parului se vor intari si nu-ti va mai cadea parul asa ca pana acum sau pentru ani buni nu-ti va mai cadea deloc, depinde de la caz la caz! Bafta!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru remus1007):

Tu ai vazut vreun model chelios? sau ai auzit vreodata in viata ta de la o fata zicand : ce misto sau ce simpatic e cheliosul ala? big grin vorbesti prostii laughing))

Un star e mereu iubit de femei si nu numai, dar in viata noastra normala, NU ai sa vezi asa ceva, iar daca vezi atunci e din interes! big grin Apoi daca esti ras in cap NU e acelasi lucru cu chelia, oricand iti poti lasa parul sa creasca iar femeile stiu asta de aceia nu dau importanta! happy Eu am vazut si auzit femei razand in sinea lor de cheliosi dar de apreciat n-am auzit de niciuna... asa cum nici tu, recunoaste! happy

Probabil, asta nu stiu dar un lucru e sigur : cei cu par au succes mai mare la femei! Nu ma crezi intreaba o cunostinta de-a ta...

| kiri11 a răspuns:

Pe mine ca fata m-a ajutat acest ulei si sunt multumita de el: http://centruldepromotii.com/frumusete/hairmastic-s-2502/