Daca iti curge sange din zona intima inseamna ca ti-a venit menstruatia.Nu inseamna ca ai racit.Cand racesti tusesti, iti curge nasul etc.Ce legatura are menstruatia cu raceala?Puneti si un tampon peste chilot.
Este posibil sa fie prima menstruatie, daca problema persista anunt-o pe mama ta sa te duca la un ginecolog, caci el stie ce e de facut.
Cred că este prima, durează între 5 și 10 zile. Discuta cu mama ta, ea știe cel mai bine!
Poate ca ai prima menstruatie. Daca nu trece intr-o saptamana mergi cu mama ta la un ginecolog.
Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta despre acest lucru. Eu nu stiu exact ce sa spun. Poate fi prima menstruatie, dar nu ar trebui sa te usture cand urinezi. Prima menstruatie depinde de la fata la fata cat dureaza. Poate dura intre 2-7 zile. Aceasta de obicei vine insotita de durerile de spate, incomfort, dureri de burta etc. Dar nu este obligatoriu sa ai aceste simptome. Este posibil si cum spui tu, sa fi racit, iar aceasta raceala a coincis cu menstruatia. Posibil sa fie ambele. In orice caz, spune-i mamei tale, iar daca este nevoie, sa te duca la un ginecolog