| Gabitu698 a întrebat:

Salut TPU! Sunt foarte inghetat. Adica, hai sa va spun o intamplare. Eram cu tata la cazan si facea tuica. Si el a plecat pna undeva, mi-a spus sa bag maxim 2 lemne sa nu se stinga. Eu am bagat toata roaba chiar daca stiam ca trebuie 2 si am mai varsat si din tuica cand am vrut sa mut galeata. Odata am mers sa ii iau ceva din magazie si nu gaseam acel lucru iar dupa a mers el si l-a gasit instant. Odata a vrut sa ii dau o lingura ma uitam eu nu gaseam nici una cand colo o loase el si era langa mine...Cum pot scapa? Si nu nu ma gandesc la nimic in timp ce fac ceva de sunt asa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LostForForever a răspuns:

Uneori nu ești atenta și fără sa vrei greșești ești om este normlă nu ești robot nu-i nimic greșit la tot ce ai făcut este absolut normală stai liniștit cu toți greșim nu suntem atenție fără sa vrem la câte ceva si uite așa se întâmpla chestiile astea

| Gabitu698 explică (pentru LostForForever):

*atent sunt baiat

| Gabitu698 explică (pentru LostForForever):

Da dar eu mereu totusi

| LostForForever a răspuns (pentru Gabitu698):

Nu are nimic nu mai pune la inima nici la suflet ai sa vezi o sa fie bine totul ai sa vezi

| Lukasssz a răspuns:

Te va ierta, doar e tatal tau.