Urgent la radiologie, pentru un examen la plamani, fiindca este posibil sa ai plamanii deja afectati de la substantele otravitoare din vape-uri. (nu, nu glumesc, chiar se poate intampla asta).
"Mi se face constant un fel de "puroi" in gat si tusesc constant si agresiv. Cum pot scapa de acest lucru... Vreau sa raman pe vape."
ori continui să bagi in plămâni chimicalele alea ori și te impaci cu acel fel de "puroi" ori nu mai bagi și revii la normal (odată ș-odată)
Daca nu fumez o zi sau doua, chestia daca nu mai devine o problema. Ma gandeam ca este totusi o solutie.
Imagineaza-ti cât de ieftin ieși dacă încetezi să investești activ în diminuarea propriei speranțe de viață...
Da, exista o singura solutie: sa nu mai fumezi deloc!
Si sa-ti faci o radiografie la plamani, fiindca chimicalele din vape-uri sunt otravitoare si celulele plamanilor nu s emai pot reface.
Și eu am vapat vreo 6 luni, am fumat vreo 2 ani(pachet la 3-4 zile), și am folosit și din astea de unică folosință. Eu o făceam de plăcere și social, nu am fost dependent. Am decis într-un final să las toate și nu mai fumez nimic de vreo lună.
Ilariailismr întreabă: