Ceau.
Problema ta cred ca este rabdarea. Si eu personal mi-am pierdut rabdarea candva, imi venea si mie sa bat pe oricine se uita mai lung la mine, nu sa ma impinga sau ceva de genu acesta... tu "dai totul" si astepti sa primesti inapoi la fel, sa ti se dea totul. Iti dau un sfat: "let it go". Nu mai baga in seama atatea si nu pune la suflet atata sau orice vorbe. Eu deja sunt plictisit de cei care stiu doar sa minteasca, sa fure, sa-si bata joc de altii, etc. imi dau seama rapid de fiecare ce fel de persoana e; asa ca nu-ti mai bate capu ca nu are rost cu lucruri din astea; rabdarea asta trebuie sa o ai mai multa. Sper ca ti-am fost de folos.
Buna
Eu cred ca ai probleme cu nervi...parerea mea, si eu ma enervez foarte repede...dar imi trece de la sine! Sfatul meu este sa mergi la medicul tau de familie si sa iti spuna ce trebuie sa faci Incearca sa te tii sub control
Sper ca ti-am fost de folos:*
Pai..cred ca este de la prea mult stres..ai avut vreo tregedie in familie in ultima vreme? sau ceva de genul? daca nu cred ca gandesti prea negativ tot timpul..incearca sa te eliberezi de toate energiile negative inainte de culcare etc..si eu am trecut prin asta(nici chiar ca tine)da aveam si eu vise urate etc..si am inceput sa gandesc pozitiv si acum daca m-ai intalni nu ai spune ca am 10 ani...bafta
Ia-ti de la farmacie cateva pastile de Emocalm si o sa vezi ca o sa te simti foarte bine. Asa eram si eu extrem de nervoasa si recalcitranta, aveam cosmare ingrozitoare, ma certam din toata nimica ma exaspera tot ce se ntampla in juruul meu. Si o farmacista foarte draguta mi-a recomandat aceste pastile din plante. Dupa vreo 6 pastile eram deja alt om. Ti le recomand si tie cu caldura.
Pastile nu eu crize de monotonie poate eu asa le numesc pe ale mele este enrvat sa se repete tot acelasi chestii zi dupa zi cea ce pe mine ma scoate din minti... fa ceva nou sa nu te mai stresezi sau abtine-te in continuare ca sa nu ii superi pe cei din jurul tau fara motiv... bafta
Mergi macar la medicul de familie sa-ti indice niste analize. Poate ca ai doar o carenta de Magneziu dar poate fi si o problema tiroidiana. Nu rezolvi nimic tratandu-te dupa ureche.
Asta e si problema mea ca nu pot sa nu iau tot in seama, ma gindesc la ceilalti si in ulrimu rind la mine (((
Se spune ca de la lipsa calciului din sange intri in stari din astea dar totusi du-te la psiholog!
Te cred. Asa am fost eu si acum sunt la fel doar cu o mica exceptie: nici eu nu pot sa nu iau in seama, dar nu mai imi pasa, cretini sunt peste tot, neandertali, etc. atat le poate capul; stiu cum e sa fi luat de fraier sau prost, daca taci si asculti si de multe ori poate nu spui nimic, altii te iau de prost sau fraier, stiu cum e... dar am invatat sa nu bag in seama, ci doar acolo unde vad ca nu se poate; sunt unii oameni, asa zisi oameni care de fapt sunt mai rau ca animalele, sunt o noua specie (imi place sa spun) care nu stiu cu vorba buna decat cu bataia sau cu frica, sau ambele deodata. Inceteaza sa mai fi "the nice guy". Asa sunt unii oameni care de fapt sunt maimute, animale, dar se cred oameni. Gandeste-te la tine de acum nu la altii, fa-ti sa-ti fie tie bine in primul rand si apoi la altii. Traim intr-o lume de rahat si n-avem ce face decat sa ne conformam. Persoane ca noi sunt pe cale de disparitie, fii un pic mai rea si o sa-ti fie mai bine. Sper sa te ajute acest raspuns si mai da-i in inteligenta lor de doi bani de-i duca.
Da multumesc mult pentru sfat zilele aceste mam mai linistit putin am inceput sa iau niste pastile din ierburi, sa incerc sa nu mai iau in seama cum ai zis si tu, chiar cineva a incercat sa ma inerveze eu pur si simplu m-am intors si m-am dus! pritenului meu i-am explicat cum sta treaba l-am rugat sa aiba mai multa rabdare cu mine si el sa incerce sa nu ma mai enerveze, incet cu incepu observ ca se amelioreaza situati, inca o data mersi mult pentru sfat! ))
Ma bucuru ca ti-am fost de ajutor. Oricand poti sa ma contactezi daca mai ai probleme de acest gen si ma rog si altele... Va doresc tot cei mai bun pe lumea asta si mai ales sanatate si tie cat si prietenului tau.