Nu-ti face griji, tensiunea mare poate aparea din diverse motive si de regula nu implica o afectiune grava, care sa nu poata fi tratata. E foarte bine ca a plecat la spital, acolo i se va administra medicamente si de asemenea i se va da o reteta si un regim alimentar.
Fii linistita, aceasta nu este o tensiune prea mare, dar este mare, iar cei de la spital fii sigura ca stiu ce sa-i faca, nu te asteapta pe tine sa mergi cu sfaturile primite de la noi, date pe marginea santului. Multa sanatate!
La 40 de ani, 15 nu e chiar mare.14 cu 8 e ceva normal la varsta asta.Bine,12 cu 7 sau 6 este tensiunea ideala dar inaintand in varsta nu o mai poti mentine ideala.
Multumesc pentru informatii, dar nu eu le-am cerut.
Comentam cu un user mai ..activ si mai serios, in cazul asta tu.Nu cred ca taatl lui e din cauza tensiunii in spital.eu am luat acum o saptamana tensiunea imediat dupa ce am aflat ca cineva din rude a murit.deci dupa acest minisoc, avem 15/10.Nu mi s-a intamplat nimic rau. O persoana ar fi in pericol din cauza tensiunii atunc cand tensiunea sare pe undeva la 18/19.O zi buna si nu fi suparat ca am comentat.
Salut la aceasta tensiune nu are de ce sa isi faca griji, dar daca il doare dupa cap cateva zile s ar putea sa aiba hipertensiune dar putin probabil, sanatate
NARAVASU întreabă: