| MotoKatâr a întrebat:

Trec printr-o perioadă mai grea... M-am certat cu niste prieteni si acum de fiecare data cand ma gândesc ca o sa trec pe lânga ei am asa un gol in stomac si ma apasă pieptul de ce oare? nu stiu ma simt nasol tare. Ce sa fac?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Incearca sa te impaci cu ei. Daca nu merge si nu rezolvi nimic, stai cu prietenii pe care.i mai ai sau fa.ti alti prieteni.

| Moon1997 a răspuns:

Sa incerci sa iti vezi de viata ta si sa stai linistit stiu si eu senzatia poate e frica. poate e altceva am mi-am vazut de viata mea si am stat cu problemele mele si sunt bine incearca va fi bine o sa vezi

| Anonimaaaa10 a răspuns:

Hmmmm. Daca tu ai gresit cere-ti scuze, daca ei au gresit asteapta-i ca o sa vina ei la tine. Incearca sa iesi cu altcineva

| EstiSiSuntExemplu a răspuns:

Frica,emoție...cam asa.Mai bine tu eimpaci cu ei..doar dacă simți nevoia se o faci sau dacă e poți sa îți faci alți prieteni.Dar ar fi mai bine sa te împaci cu ei.
Succes