Nu de lapte nu stiu nimic si eu i-au acelasi antibiotic doar ca am infectie la o masea si nu mi-a spus nimic de lapte! ai grija de tine
Stiu ca amoxacilina este antibiotic inseamna ca t-i s-a infectat! ar trebui sa elimine! ai grija de tine
Cum, ma, funda(capsule)?
Dar cum adica "mi-a prescris doctorul amoxacilina.nu stie daca e buna la asa ceva"? Cum sa nu stie daca e buna?! E doctor, totusi!
Si de ce se vorbeste aici de muraturi, acrituri, lapte cand tie ti s-a infectat mana? Zici c-am facut un salt in evul mediu, ma mir ca nu ti-a oferit careva vreo vraja.
Chiar n-o spun cu rautate, dar problemele medicale le discuti cu doctorul nu cu urechistii, fratele meu!
Ce inseamna ca nu se stie daca e buna sau nu? eventual tu nu stii, amoxa e un antibiotic cu spectru larg, si de obicei e ft eficienta. oricum va trebui sa mai mergi la controale medicale, iar in cazul in care problema persista/se agraveaza se face antibiograma, in plus trebuie sa iei antib strict cum ti l-a prescris medicul, iar local(pe locul ranii) se impune si acolo un tratament cu antiseptice si eventual bandajarea, bandaje de care trebuie schimbate la o anumita perioada de timp