| AnonymMan a întrebat:

va cer ajutorul pentru ca odata mi s-a intamplat sa imi amorteasca degetu mic dar apoi si-a revenit iar dupa vreo o luna m-am trezit ca iar imi amortesc dar mi-au trecut dar din nefericire de vreo 3-4 zile mi-a amortit aproape tot degetu mic de la mana stanga dar il mai simt si un pic degetu de langa degetu mic si numai am putere deloc in mana stanga incepand de la incheietura de exemplu cand bag cheia in usa abia mai pot sa o deschid ca nu mai am forta va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| DyaTeo a răspuns:

Cand stai in pat sau asa sa nu iti ti pumnul stans si ca nu te lasi pe mana mult timp! Daca nu faci lucruirle acestea nu o sa iti amorteasca mainile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate fii probleme cu circulatia deficitara, mergi la medic.
Te pup!

| Jipa95 a răspuns:

Iti recomand acea minge medicinala, care se strange in mana, probabil ca acea mana o cam ti teapana ma fa exercitii

| AnonymMan explică (pentru DyaTeo):

Pai am o problema mereu cand ma tresezsc sunt pe mana stanga si o am amortita dar dupa ce o scot numai imi este amortita dar oricum atunci numai imi amorteau dar acum s-a intamplat oricum imi dau cu o crema mentolata de reumatism, dureri si chestii din astea ca mi-a spus mama ca e buna!

| AnonymMan explică (pentru anonim_4396):

O sa mai stau vreo 2 zile daca nu imi trece ma duc neaparat la medic ca s-ar putea cand dorm sa stau pe ele cu toata greutatea si de aia nu stiu o sa vad

| AnonymMan explică (pentru Jipa95):

Nu am una medicinala dar am una foarte mica care se umfla si este la fel ca aceea!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Problema e nervul ulnar asta iti garantez, dar conteaza acum cine il afecteaza, se poate sa fie si problema de la vascularizatia nervului, ia zii cand e frig sau cand pui mana pe carne inghetata ai vreo problema cu degetele?

| AnonymMan explică (pentru AnalbagBannatPeNedrept):

Nu,nu am nicio problema dar e posibil cand dorm sa dorm pe mana pentru ca des mai ma trezesc pe mana sau ma las pe degetul repectiv si de aia mi-a amortit oricum am vorbit cu mama si a zis ca poate fi si de la coloana pentru ca eu stau foarte mult la calculator si de aia!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru AnonymMan):

Pai fii mai detaliat in amanunte...cand iti amorteste, ce faci ca sa-ti amorteasca, cat te tine, care e exact zona care amorteste, furnicaturi in degete ai?

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru AnonymMan):

Daca e doar dimineata cand te scoli si iti trece in maxim 10 min atunci n-ai probleme, daca nu atunci fa-ti o radiografie de coloana cervicala. sunt o groaza de chestii care pot fi prevenite daca mai multa lume si-ar face analizele medicale in loc sa se ia dupa rude