Cand stai in pat sau asa sa nu iti ti pumnul stans si ca nu te lasi pe mana mult timp! Daca nu faci lucruirle acestea nu o sa iti amorteasca mainile!
Iti recomand acea minge medicinala, care se strange in mana, probabil ca acea mana o cam ti teapana ma fa exercitii
O sa mai stau vreo 2 zile daca nu imi trece ma duc neaparat la medic ca s-ar putea cand dorm sa stau pe ele cu toata greutatea si de aia nu stiu o sa vad
Problema e nervul ulnar asta iti garantez, dar conteaza acum cine il afecteaza, se poate sa fie si problema de la vascularizatia nervului, ia zii cand e frig sau cand pui mana pe carne inghetata ai vreo problema cu degetele?
Nu,nu am nicio problema dar e posibil cand dorm sa dorm pe mana pentru ca des mai ma trezesc pe mana sau ma las pe degetul repectiv si de aia mi-a amortit oricum am vorbit cu mama si a zis ca poate fi si de la coloana pentru ca eu stau foarte mult la calculator si de aia!
Pai fii mai detaliat in amanunte...cand iti amorteste, ce faci ca sa-ti amorteasca, cat te tine, care e exact zona care amorteste, furnicaturi in degete ai?
Daca e doar dimineata cand te scoli si iti trece in maxim 10 min atunci n-ai probleme, daca nu atunci fa-ti o radiografie de coloana cervicala. sunt o groaza de chestii care pot fi prevenite daca mai multa lume si-ar face analizele medicale in loc sa se ia dupa rude