| cristina_6784 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns (cred ca va fi cea mai stupida intrebare de pana acum...dar nu am ce face); momentan nu ma pot deplasa si am nevoie urgent sa aflu care este termenul de valabilitate pentru laptele batut cumparat de la supermarket (ambalaj carton nu pet)... daca am reusit sa va fur un zambet cu aceasta intrebare ma bucur sincer!

Multam'!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| millyca a răspuns:

Suna la servicii clienti. S-ar putea sa te injure, dar iti incerci si tu norocul...

| cristina_6784 explică (pentru millyca):

10x
:-))))))

| nevermind3322 a răspuns:

Daca il ti la frigider cel putin 3-4 zile. Daca nu...depinde cat e de cald in casa. happy

| alessia5158 a răspuns:

Termenul de valabilitate( pentru prod. alumentare) este dat de catre fiecare producator in parte si este obligatoriu inscris pe fiecare unitate de ambalaj( ii "papa" OPC-ul daca nu o fac!). Numai bine!