Nu mai face flotari! Nici efortul fizic nu este recomandat deoarece mareste presiunea asupra peretilor vaselor sangvine. Nu te juca cu asta.
Da, este posibil, dar tot trebuie sa astepti cel Putin 5 luni. Si trebuie sa te hranesti bine, si sa bei multe bauturi, ceaiuri. Si sa renunti sa-ti folosesti mana aia in primele luni. Asta cred ca o sa te ajute.
Nu. Sa nu cumva sa incerci sa ridici ceva mai devreme decat trebuie. Simpla perforare a unei artere poate fi fatala.Ai avut noroc la acel moment ca nu ai decedat. Nu cred ca ai vrea sa treci iar prin acele momente, asa ca ai grija de tine, asta este singurul mod de a te reface cat mai repede...
Ma hranesc bine si beau cat mai multe lichide am inceput sa fac flotari dar pot sa fac doar in pumn pentru ca in palma nu ma pot sprijini
Si ce se poate intampla? pot plesni venele, am intins o data mana mai tare si am auzit un sunt ciudat asemanator cu ceva care se rupe unei jupuituri de piele ceva si imi este frica sa nu fi cacut vreo prostie.
Atata timp cat nu ai patit nimic nu s-a rupt nicio artera. In cazul ruperii arterei, cred ca este vorba de cea radiala, este prezenta o hemoragie interna care s-ar observa, plus durerea provocata de presiunea asupra muschiilor.