| ionutz1890 a întrebat:

Vreau sa imi bag o gaura in urechea stanga (gaura de cercel) si mi-o fac acasa cu un cercel de argint.Maine imi iau unul! Doare tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuti fa singur pune pe cineva care si-a mai facut gauri in ureche sau care stie sa faca.
E periculos cu facutul gaurii in ureche deoarece poate sa ti se umfle gauara ai sa ti se faca rosi + puroi!
Daca chiar vrei sa ti-o faci, inainte freaca urechea bine cu niste sare da mult cam 15-30 minute.
Pe urma impungeo cu un ac de gamalie sau de cusut usor caldut.
Si pe urma daca chiar ai reusit sterilizeaza zona ai bine cu spirt medicinla si abia pe urma puneti un cercel de aur nu de argint pana se formeaza gaura.
Cercelul de aur e cel mai bun si cel mai indicat dupa ce ai dat gaura.
Dar in locul tau m-as duce la un salon de tatuaje unde se dau si gauri pentru piercing-uri si acolo ati face gaura unde vrei cu pistol una doua!
E ca o intepatura de albina sau cand iei injectie!
Pretul variaza cam pe la 50 lei da sti macar ca nu risti sa ti-o faci intr-un loc gresit sau sa ti-o infectezi.
Multa bafta in continuare!
Funda?

7 răspunsuri:
| ionutz1890 explică (pentru anonim_4396):

Da iti dau funda.Varul meu imi face ca are mai multe gauri in urechi, si in fetesti, unde gasesc eu salon de tatuaje? Oricum ai funda mersi mult!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ionutz1890):

N-ai pentru ce, fa atunci varianta clasica sa fie rosie urechea si cat mai moale ca langosulaughing!

| ionutz1890 explică (pentru anonim_4396):

Ma duc maine la bijuterie.ca are vanzatoarea pistol dinacela si imi bag de aur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ionutz1890):

Succes!

| Liviu a răspuns:

Mmm, nu te juca prietene, eu ma 2 gauri in ureche dar sunt facute una de un prieten una la spital de o asistenta.Du-te la spital, da-te pe langa o asistenta, da-i o 'ciucalata' si iti face gauralaughing

| ionutz1890 explică (pentru Liviu):

Epic laughing

| Liviu a răspuns (pentru ionutz1890):

Ma nu rade la mine, fa cum iti spun eu happy cercelu in limba mi l-a dat un tovaras, dar a dat peste 13k piercing.Nu te juca e sanatatea ta in joc.