"Daca te iau de prost din prima", atunci pune-ti mai tarziu, pe a 10-a sau a 11-a cand au deja parerea formata despre tine.
Puneti proteza si nu te uita daca niste prost-crescuti ar avea ceva de zis. Sunt cu mult mai importante sanatatea si aspectul fizic decat zisele cretinilor.
Da, dar zisele cretinilor ma pot rani.
Daca te iau de prost din prima, ala ai fost .
Asta mi se intampla si in generala.
Nu-i baga in seama. Si poti sa le spui ce a zis Bill Gates, patronul Microsoft, despre asta (citez din memorie, dar esenta asta este): Ai grija cum te porti cu tocilarii ca s-ar putea sa-ti fie sefi.
"Daca te iau de prost din prima", atunci pune-ti mai tarziu, pe a 10-a sau a 11-a cand au deja parerea formata despre tine.
Si eu as fi trebuit sa port, darparintii m-au inteles ca atunci cand as fi purtat ar fi ras lumea de mine. Sper ca te-am ajutat!
Cati ani ai?
15.Conteaza?
Pai vroiam sa stiu, macar esti la liceu, sau clasa a4a:d.
Si acum ti-ai pus-o?
Te gandesti sa ti-o pu-i?
Proteza? cum proteza? proteza e aia ce si-o pun cei care nu mai au dinti. aparat dentar. si poarta-l cu incredere, sa ti se rupa de zice unu si altu
Chiar te intereseaza ce spun altii? mie imi pare rau ca nu mi i-am indreptat cand am avut ocazia. so... fugi si pune-ti aparat dentar :*
dobrin1019 întreabă: