"Daca te iau de prost din prima", atunci pune-ti mai tarziu, pe a 10-a sau a 11-a cand au deja parerea formata despre tine.
Si eu as fi trebuit sa port, darparintii m-au inteles ca atunci cand as fi purtat ar fi ras lumea de mine. Sper ca te-am ajutat!
Puneti proteza si nu te uita daca niste prost-crescuti ar avea ceva de zis. Sunt cu mult mai importante sanatatea si aspectul fizic decat zisele cretinilor.
Pai vroiam sa stiu, macar esti la liceu, sau clasa a4a:d.
Si acum ti-ai pus-o?
Te gandesti sa ti-o pu-i?
Da, dar zisele cretinilor ma pot rani.
Daca te iau de prost din prima, ala ai fost .
Asta mi se intampla si in generala.
Chiar te intereseaza ce spun altii? mie imi pare rau ca nu mi i-am indreptat cand am avut ocazia. so... fugi si pune-ti aparat dentar :*
Nu-i baga in seama. Si poti sa le spui ce a zis Bill Gates, patronul Microsoft, despre asta (citez din memorie, dar esenta asta este): Ai grija cum te porti cu tocilarii ca s-ar putea sa-ti fie sefi.
Proteza? cum proteza? proteza e aia ce si-o pun cei care nu mai au dinti. aparat dentar. si poarta-l cu incredere, sa ti se rupa de zice unu si altu
La varsta ta, se monteaza aparat dentar fix. Nu vad de ce te-ar interesa parerea colegilor, cand e vorba de sanatatea dintilor tai.Succes!
Nu am precizat, nu vreau sa traiesc 4 ani de liceu poreclit, batjocorit.
Carmen133 întreabă: