| Daryusxz a întrebat:

vreau să mă las de țigări deoarece de 3 zile am inceput sa simt un nod în gât, mă înțeapă inima iar în zona plămânilor simt durere și incepaturi bănuiesc că de la țigări poate fi bag aproape un pachet pe zi la 20 de ani, mâine intru de servicii 24 de ore și nu îmi duc țigări mă gândeam o zi mi asigurată sa nu fumez de acolo e ambiție, am și un cartuș de țigări acasă dacă nu mă ating de el după îs și eu un om liber sa zic așa, as vrea ceva sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alex15ccc a răspuns:

Si eu vreau sa ma las, mi-am luat o tigara electronica. este destul de ok, imi ia din pofta de tigari si mai bag o tigara rar, una-doua pe zi.

mai exista varianta cu plasturi sau guma cu nicotina.

| IIIshaneIII a răspuns:

Ba eu le-am lasat de 3 luni, daca le lasi cu tot sufletu sa ajungi sa le urasti, atunci le lasi altfel mereu le lasi cateva zile si le iei iar

| Daryusxz explică (pentru alex15ccc):

Ok am fumat și eu țigară electronică, (vape) in jur de 1 an dar tot ii dai monstrului mic (sevrajului) doza de nicotina si nu ai făcut nimic ia vezi poți sta fara sa vapezi? Nu, soluția nu e sa le rărești sau sa te amăgești cu altceva trebuie lăsate dintr-o data, daca ai afla că mâine îți moare ( e doar un exemplu ) cel mai drag membru al familiei sau chiar tu daca ai mai fuma o țigară, ai mai fuma? Nu. până nu ești chiar adică las că am ajuns sa dau eu sfaturi că popa dar nu sa le și pun in aplicare.

| alex15ccc a răspuns (pentru Daryusxz):

Incearca cartea lui allen carr, o gasesti si pe Youtube.