Buna!
Incearca sa adopti un regim de viata sanatos.In nici intr-un caz infometarea.Scoate dulciurile, painea si alimentele bogate in grasimi si daca se poate nu manca dupa ora 18-19.Acum este vara si relativ simplu sa tinem dieta pentru ca este sezonul fructelor si legumelor.
Dimineata: o felie de paine prajita integrala cu branza dietetica sau dulceata light sau sunca de curcan
Gustare: un fruct la alegere (mar, portocala, cateva felii de ananas, para, nectarina, grapefruit etc.)
Pranz: - legume fierte, crude sau la gratar sau salata
- carne de pui, vita, peste, la gratar sau fiarta
(se alege una din variante)
Gustare: un fruct la alegere
Cina: - legume fierte, crude sau la gratar sau salata
- carne de pui, vita, peste, la gratar sau fiarta
- conserva de peste in suc propriu
- doua oua fierte sau omleta (nu mai mult de 3 galbenusuri pe saptamana)
(se alege una din variante)
Nu unita de cei 2 l de apa pe zi. Poti bea de asemenea ceai de soc.Multa vointa!
Pai, eu am slabit 7 kg intr-o luna. Si eu am 14 ani, ca tine :*.
Mama mea mi-a luat o banda de slabit asa ca am alergat pe ea, nu mancam prea mult decat atunci cand imi era foame, dar si atunci : NU ca... porcul (sa zic asa ) .
Acum, ca nu mai am banda, SEARA, inainte de culcare, fac cateva abdomene. {50-100., mananc... nu EXAGERAT! Dar incearca sa mai iesi pe afara, sa alergi, sa mergi cu rolele, bicicleta si ai sa vezi cat de mult slabesti. Sper ca te-am ajutat,
Bună!
Eu spun ca esti prea mica ca sa ti cura de slăbire, cea mai buna varianta ar fi sa renunţi la alimente cu calorii in exces cum ar fi pâinea foarte multa dulciurile si poti incerca castravetii fiind ca contin lichide si 100 g castraveti = 10 calorii
Fibrobar gasesti la orice supermarket unde sunt chestiile sanatoase.Nu e scump e pana in 2, 5 lei. Daca te tii de treaba cu siguranta vei slabi.
Da.Poate inlocui o masa. Dupa ce mananci un baton bea apa 2 pahare. Exista 4 tipuri de fibrobar albastru, verde, portocaliu(nu l-am incercat) si unul care are ambalaj verde si este cu ceai verde.Acela este mai moale decat celelalte, dar este cel mai bun.Na tu le poti incerca pe toate ca sa vezi care si cum
Uite.Eu am slabit datorita acestei pagini pe care mi-a propus-o un amic: https://www.facebook.com/profile.php?id=234543670085007&ref=ts&fref=ts
Alimentatie echilibrata, multa miscare si un ceai din plante naturale.
http://herbaway.ro/produs/fital-plus/
anonim_4396 întreabă: