Ocupati timpul!
Mereu o sa existe stari naspa!
Dezvoltate personal, vezi ce gresesti, ce nu iese? De ce nu iese?
Incearca chestii noi, cunoaste noi persoane!
Da, simteam o frustrare pe oameni, simteam ca toata lumea are ceva cu mine si etc si etc. Cum am trecut? Am incercat sa imi fac prieteni si anturaje chiar daca asta m-a penalizat la alte capitole, am incercat sa imi mai ocup timpul socializand facand chestii noi cunoscand fete chiar daca erau zdrente, macar nu mai sufeream de singuratate.
Nu neaparat mi se trage de la mai multe, incerc sa trec peste!
Am început sa il ascult pe Lil Peep dar cu timpul o să înțelegi că nu e chiar bine să asculți mereu piese lui.
Eu am trecut peste starea asta ascultând muzică și așteptând să treacă timpul, probabil una dintre cele mai proaste metode dar intr-un final am scăpat de depresie
Salut! In primul trebuie sa iti analizezi aceste stari, de unde provin, sa te interiorizezi dupa care, sa incerci sa faci lucruri care iti plac, mai exact, doar pasiunile pe care le ai te pot scoate din aceste stari, trebuie sa fii o persoana activa.Multa bafta.
Yo! Am fost in depresie timp de 3 ani dupa ce mi-au murit mai multi membri ai familiei... Stai chill, starea ta nu e depresie, esti doar plictisit de moarte. Joaca-te jocuri care iti plac, sau uita-te la filme, seriale, anime-uri, hentai-uri, p3rnhub, sau altceva de genul, pana alungi plictiseala.
Sper ca te-am putut ajuta!
Smileyouarebeautiful întreabă: