| Nyku333 a întrebat:

Vreau si eu sa stiu, cum pot slabi sa zicem 15 kg?(daca se poate in 2 luni)...Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| papusika0123456789 a răspuns:

Buna! dupa numele pe care il ai cred ca esti baiat insa as vrea mai multe detalii cu privire la varsta si gretatea ta deoarece cel mai rapid mod nu este si cel mai sanatos iar o slabire rapida va face oganismul sa se ingrase si mai repede insa daca ai peste 14 ani iti recomand regimul disociat pe care il tin si eu:ZIUA1 :lactate; ZIUA2:legme; ZIUA3:carne (fiarta si la cuptor ); ZIUA4:fructe.Atentie : PE PERIOADA REGIMULUI ESTE INTERZIS CONSUMUL DE BAUTURI ALCOOLICE; ACIDULATE SAU INDULCITE

| Nyku333 explică (pentru papusika0123456789):

Bagama la messenger sa vorbim : versace_nyku

3 răspunsuri:
| Ando1dul a răspuns:

Pai din intamplare eu am slabit 15 kg in 2 luni(vara). alergam in fiecare dimineata 30 min, dupa ora 18 nu mancam nimic si nu mancam sanatos.bafta

| Nyku333 explică:

Pai bagama la messenger... versace_nyku si vorbim acolo