| Sawarekh a întrebat:

Salut, trebuie sa imi scot o masea de minte in partea de jos a maxilaru-lui.

Probleam este ca tot aman, imi este frica.

Este cineva care si-a scos maseaua in ultimu timp?
Ce tehnologii au mai aparut, se mai simte durere din aceea ca acum catva ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| StefanescuDaniel a răspuns:

Da mi le-am scos eu pe toate si niste resturi cu tot cu radacina inainte sa imi fac niste implanturi. Nu e nici o tehnologie, iti da 3 injectii in cerul gurii (in susul gurii) iar apoi te intreaba stomatologul daca simti ca ti-a amortit, iar daca nu ti-a amortit iti mai face inca o injectie, iar apoi ti le scoate manual cu o scula de metal.

| gabicoo a răspuns:

Acum in perioada sărbătorilor nu este bine să te bagi la extracții dentare. Dacă azi îți scoate măseaua, îți rămâne un ciot iar peste câteva zile se infectează și medicul este plecat în concediu la munte?

| Kufu95 a răspuns:

S-ar putea să te doară din ce în ce mai tare dacă amâni. Să știi că dacă ți se face anestezie, totul este foarte ok, abia dacă vei simți ceva.