Buna. Iti recomand sa incerci si alte forme de psihoterapie in afara de cea cognitiv comportamentala. Exista multe scoli in care terapeutii sunt formati si fiecare scoala are o abordare diferita. S-ar putea ca abordarea acelui psiholog pur si simplu sa nu fi rezonat cu tine. Psihiatrul ti-a dat si alte recomandari in afara de medicamente?
Doamna psihiatru mi-a spus sa continui psihoterapia cu psihologul.Dar de atenta ce era, nici macar nu mi-a spus ca nu am voie sa consum alcool in timpul tratamentului.D-asta sunt sceptic in privinta tratamentului, mai ales ca nu observ nici o imbunatatire a starii de spirit.Cu hipnoza ca metoda de tratament a depresiei a incercat cineva?
Cu hipnoza nu am incercat (si nici nu am suferit de depresie clinica), dar daca ai nevoie iti pot recomanda pe cineva de care stiu de la o colega in care am incredere. Totusi, cum spuneam, mai exista si multe alte forme de terapie si este posibil ca o alta forma de terapie sa mearga. Doar cu una s-a intamplat sa nu mearga. Si, de fapt, s-ar putea ca si acel tip de terapie sa mearga si doar psihologul sa nu fi fost bun pentru tine.
Da-mi mesaj privat daca vrei o recomandare pe hipnoza sau psihoterapie, poate te pot ajuta, macar cu o recomandare.
AvalohAlyn întreabă: