| iulian6331 a întrebat:

Salut tuturor!
Am fost plecat săptămâna trecută la Călimănești și când am venit acasă(adica marți), seara a început sa ma doara în gat dar foarte rău, abia puteam sa înghit ceva, după aia joi am răcit și aseară a început sa ma doara iar în gat dar o durere suportabila, iar acum când m-am trezit când înghit ceva chiar și propria saliva simt o durere care mi se duce spre piept dar nu ma tine mult, doar o secunda și sunt foarte speriat. Nu știu ce sa fac, va rog puteți sa ma ajutati cu un sfat❤️?
P. S:Ieri nu ma mai durea asa de rău dar am fumat 3 țigări ieri și ultima am fumat-o pana sa înceapă ora și am ieșit afara și na am ieșit puțin dezbrăcat(doar în hanorac), poate sa fie și de la țigări sau ca am ieșit îmbrăcat subțire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai racit este sezonul gripei si a virozelor, ai facut vaccinul antigripal in noiembrie anul trecut? Daca il faceai acum erai bine nu răceai, trebuie sa mergi la medicul de familie sa i ti dea tratament de raceala

3 răspunsuri:
| iulian6331 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu, nu l-am făcut

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru funda, sanatate multa si anul acesta fa ti vaccinul in octombrie sau noiembrie depinde cand il primeste medicul de familie, este gratuit vaccinul si stai fara grija răcelii gripei, sau daca răcesti faci o forma usoara si te vindeci in 2, 3 zile, ce varsta ai? Acum i-a fervex strepsils o aspirina si un paracetamol baga te in pat sa transpiri si pana maine te mai lasa durerea de gît

| iulian6331 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc frate dar acum am o alta problema, simt ca și cum as avea un nod în gat, m-am dus sa manac și abia puteam simțeam ca aluneca greu pe gat sau ca se blochează nu stiu ce sa ma fac și când ma abțin sa nu ragai simt o înțepătura mare în piept ce dracu mai pot sa fac?