Am fost in aceeași situație și mi s-au recomandat niste suplimentare alimentare, Stres Clin. Luate regulat, cel putin pentru mine, au făcut o diferență suficientă cât să-mi reducă anxietatea la un nivel comod. De altfel, țin să cred că și dieta joaca un rol extrem de important și aer liber, cât mai mult aer liber ajuta din plin. Daca ai nevoie de o persoană căreia sa te descarci sau pur și simplu să vorbești, mă ofer voluntar.
Buna.Indiferent cat de traumatic e totul, din pacate nu ai ce face, trebuie sa mergi la scoala.Vei reusi sa treci peste doar infruntandu-ti frica.Nu ai colegi sau prieteni pe care sa te bazezi, sa actioneze daca observa ca iti apar semnele unui atac de panica?
Din păcate nu ai ce sa faci decât sa continui sa mergi înainte Știu cum e să ai un atac de panică, înțeleg prin ce treci. Și eu îmi mai amintesc uneori când trec prin acel loc (unde am avut atacul de panică) și e mega inconfortabil, însă nu am altceva decât sa trec prin acel loc din nou și din nou. După un timp te obișnuiești cu golul lăsat acolo.
Singurul sfat pe care ti-l pot da e să accepți ce s-a întâmplat și să înțelegi că peste câtva timp totul o sa fie ok. Poate nu acum, dar la un moment dat. Momentele rele o sa vina și o sa treacă și la fel vor face și cele bune. Ca pana la urma asa e viata. Suntem într-o continua mișcare. Azi te simti rau, poate ca mâine te vei simți bine. Poate ca peste 2 zile te vei simți din nou rau. Și tot asa. Trebuie sa faci cumva ca gândurile negative sa fie înăbușite. Pentru mine cel mai bun remediu au fost prietenii si faptul ca am plecat din orasul natal. Inconjoara-te de oamenii pe care ii iubești. Cu cât iei controlul mai repede asupra propriei vieți cu atât mai bine.
PS : un animal de companie chiar ajuta cu depresia.
Buna! Fa ti o prietena la care sa tii mult de tot, sa petreceti timp impreuna, sa va ajutati si sa impartiti si sentimente. Unii oameni traiesc pentru ei insisi, altii traiesc pentru altcineva, altii pentru altceva. Important e sa fie ceva pentru care sa fii convins ca merita sa continui.