Nu esti nici pe departe ectomorf.
Ce inseamna "buget mai slab"? Cati bani concret?
Legat de creatina, se absoarbe la fel, nu conteaza daca e praf sau pastila, conteaza tipul creatinei ( ce-ai luat tu monohidrata e cea mai proasta ).
Uite o creatina la pret ok :
http://www.megaproteine.ro/......s-1-13-kg/
Are 5 tipuri de creatina + carbo simpli necesari pentru absorbtie.
Man, din cate stiu eu Animal pack este un complex de vitamine si minerale , nici de cum creatina, sau proteine
Stiu ca folosea un prieten in combinatie cu alte chestii, si e mare
Aha, totusi. inca astept pe cineva care imi poate da un raspuns la ceea ce am scris
Apropo, nu poti face sala fara bani, trebuie sa bagi bani si in mancare, pe langa proteine... asta daca chiar vrei sa cresti, tinand cont de faptul ca esti ectomorf
In legatura cu alimentatia ma descurc cat de cat, mai trebuie cu suplimentele
Lasa prostiile astea cand o sa imbatranesti crede-ma ca nu o sa iti placa cum o sa arati pentru ce niste muschi acolo.
In primul rand pentru masa musculara trebuie sa foloseste un concentrat proteic pe baza de zer. De la Redis nu iti recomand fiindca sunt produse slabe. Poti incerca de la Redis un Izolat proteic din zer combinat cu dextroza imediat dupa antrenament. Iar pentru forta poti incerca creatina micronizata daca vrei capsule. alea de la olimp sunt cele mai bune in balanta pret/cantitate/calitate. Si mai poti lua inainte de antrenament un pliculet de Xplode de la pronutrition sunt foarte bune chiar daca sunt romanesti. Si in afara de aceste suplimente iti trebuie o alimentatie foarte buna cu minim 4 mese pe zi bogate in proteine animale. Rezultatele o sa se vada chiar in 2 saptamani..foarte repede
Dar cum fac cu xplode si creatina, ca ambele se iau inainte de antrenament, nu se vor bate cap in cap daca le iau pe aman2 odata?
Xplode e pentru energie creatina e pentru forta te vor ajuta ambele