| sjgdhsa a întrebat:

Salut un coleg m-a intepat cu compasul este riscul sa ma infectez cu vreo boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Depinde..era ruginit acel compas? spala locul cu ceai de musetel/pelin/apoi stergete cu spirt ori rivanol si pune un plasture tot cu rivanol.
Daca locul este rosu, te poti adresa medicului de familie.
O zi bunahappy

7 răspunsuri:
| Alberti_Sorana_2000 a răspuns:

Nu...da ce clasa esti?

| sjgdhsa explică (pentru Alberti_Sorana_2000):

A-7-a da ama un coleg repetent si se da smecher, si ne-a intepat cu compasul pe mai multi m-am dat cu spirt cu mult timp dupa ce am ajuns de la scoala, Joi am sedinta cu parinti si o sa vad ce pot face, si nu as vrea sa imi fac analize [am fobie de ace]

| Nicoară_Ciprian_1994 a răspuns:

Nu-i nici o problema, si eu mam intepat din greseala in palma. Dati cu apa si sapun.

| ShadowsR2S a răspuns:

Depinde pe cine a mai intepat cu acel compas. Totusi riscul este minor. Sii noi mai intepam fetele cand eram la scoala.

| cristimihailov a răspuns:

Buna, stai linistita. Probabilitatea de infectie este redusa.

| darrio2007 a răspuns:

Riscul exista.Mic dar exista.Nu stii pe cine a mai intepat sau pe unde a umblat cu el.

| CaSiHai a răspuns:

Da cu ebola!