| collapse2001 a întrebat:

Uneori mi se intampla sa mi se duca (ambii ochi) in stanga sau in dreapta ( in extremele nasului) dar nu stiu cum sa explic, mi-i pot da si eu la fel, voluntar. Este vorba de strabism sau un tic? Uneori mai strang din ei din greseala sau cand imi fug in spre stanga il strang pe cel drept, etc. In urma cu un an am fost la oftalmolog si mi-a spus ca ochiul nu fuge deloc etc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ansewers1miki a răspuns:

Poate doar ți se pare orice om poate sa își miște astfel ochii.Asta nu e o problema

| Peridava a răspuns:

Fug la oboseala? Aveam un prieten cu problema asta.
Schimba oftalmologul si spune-i in ce conditii ai aceasta problema. Descrie-i in amanunt ce se intampla. Dar, la alt medic numaidecat.

| collapse2001 explică (pentru Peridava):

Ii dau eu, dar nu stiu de ce. imi vine sa strang din ei, si ii dau in toate partile

| Peridava a răspuns (pentru collapse2001):

Tot nu e bine!