| Udrea_Cristi_1998 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva sad. azi la fostbal m`am izbit de un prieten care avea un ceas. si in urma izbiturii m`am taiat in ceasul lui fix in capul cotului ..sangeram si parca sa despicat o parte de piele si mi`e frica sa ma duc la spital de frica sa nu ma coase. nu e asa mare taietura ..cat latimea degetului mic.mi-am pus un leocoplast prins bine ..si legat cu o banda sa stranga bine. dar ma ustura rau cand undoi mana. CE SA FAC? va rog imi spuneti parerea voastra? Funda! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gimihumulukuakua a răspuns:

Acum ceva timp m-am taiat la deget, mai exact cam ce ai patit si tu.Nu am mers la spital, am luat pielea si am pus-o la loc laughing si s-a lipit singura tongue ..Acum in locul ala pielea este mai tare, degetul este mai tare..Ma durut cateva zile, dar acum totul este bine! O sa iti treaca

2 răspunsuri:
| Udrea_Cristi_1998 explică (pentru Gimihumulukuakua):

Mersi mult pentru ajutor. Chiar ma simt mai bine ( mai vesel big grin ) eram suparat ca nu o sam`i treaca etc. inca o data mersi din nou tongue

| Mondo a răspuns (pentru Udrea_Cristi_1998):

Daca piela a cazut degeaba o pui la loc laughing) Ce-ia ce a spus Gimihumulukuakua este total gresit laughing Dar stai linistit nu e o mare dilema. In primul rand nu lasa piela desprinsa acolo deoarece se poate infecta grav! si atunci chiar o sa ai nevoie de interventie medicala. Scoate linistit pielea pune niste Betadina si niste Pudra Banecin apoi bandajeaza si in cateva zile ti se va regenera carnea.