Stai linistit! Nu are cum sa urci asa brusc in greutate. Chiar tu ai mentionat ca ai mers sa cumperi pepene si te-ai urcat pe cantarul acela, care este probabilitatea ca, cantarul sa fie "stricat" intentionat in asa fel incat pepenii sa fie mai grei? Nu cred, imposibil sa te ingrasi atat.
Pai asta e super, dar gandeste-te ca ii imposibil sa te ingrasi atat intr-o zi . Iti admir ambitia si mult spor in continuare in doresc :*
Pai m-am apucat de 4 luni. aveam 92 de kg, sport in fiecare zi o jumatate de ora : alergare, geno-flexiuni, flotari etc. incet incet pana poti ace din ce in ce mai multe., doar paine neagra, dulciuri odata de 2 ori pe saptamana, 3 mese pe zi. nu am retineri la mancare. mananc aproape orice. si cam atat si am slabit cam 5-6kg in 3-4 luni
Pai ce mancai?
Orice frate. dar nu in cantitati mari
Ok
Buna, nu cred ca este posibil sa se intample asa ceva! Cu siguranta unul din cantare era defect.Un om normal daca mananca foarte mult si gras si tarziu depune pe el un kg-doua(maxim)pe saptamana.de cele mai multe ori cantarele arata cateva kg in plus.
eu zic sa stai calma.
;***