Daca e bulimie nervoasa, intai rezolvi aspectele respective! Apoi, incearca sa mergi zilnic pe jos, cel putin o ora, redu drastic carnea, prajelile, sucurile acidulate si fumatul (daca!) si incearca o cura de fructe si legume, in salate mixte, cu minim 5-7-9 (toate culorile!) componente, cu ulei de masline si otet de mere, putina miere, o lingura de vin, si 50 de grame de nuca maruntita! Langa, cartofi fierti, cu putin unt! (eventual si un ou fiert, la doua zile!)
Sa bei apa destula - minim 8 pahare pe zi! - pentru ca deficitul de apa afecteaza foarte multe functii! - si daca ai, si poti, incearca si mersul cu bicicleta, echipata cu vesta reflectorizanta obligatoriu, si frane foarte bune, si atentie marita la cei din trafic!
Incearca sa gandesti mai pozitiv, mai gusti o ciocolata mica uneori, sa iesi mai mult in lume, sa conversezi, sa mergi la spectacole, si sa ai cel putin un hobby care sa te preocupe si sa-ti ofere satisfactii!
Seara, inainte de somnic, un pahar de vin rosu!
Succes! si mai tine-ne la curent!
Ar trebui sa icerci sa mananci cate putin.eu asa fac si am ajuns sa mananc doua mese regulate pe zi
De ce nu intri de pe internet pe romedic.ro si gasesti raspuns la tot cea ce doresti. eu am un profil acolo si stiu ce vorbesc, acum tu faci cea ce doresti