| fetita97 a întrebat:

Salut, voi avea abdomen plat daca alerg, sar coarda si nu mananc dupa ora 18-19:30, fac si volei? la talie am 76, de o saptamana fac asta, e destul 1000 de sarituri cu coarda? dar cu pauza fac 50 pauza si tot asa, vreau si la picioare sa slabesc...am 1.70 si 63 jum de kg, mersi anticipat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| traficanta a răspuns:

Da mi se pare de ajuns daca faci si volei si alergi, si poti sa incerci sa urci si sa cobori scarile faci cam 3 serii a cate 20 de urcari si coborari in fiecare seara,poti saa faci si mai mult daca vrei,si abdomene bineinteles,da astea nu le faci pe toate in fiecare zi, intr-o zi faci pentru picioare, intr-o zi alergi si tot asa. si o sa vezi rezultate in maxim o lunawinking

0 răspunsuri: