Te prea stresezi. Acneea e doar un efect, cauza este interioara și nu mă refer la hormoni. Ci la starea sufleteasca/mintală /emoționala care o ai.
pe nimeni nu interesează dacă ai bube pe fata, daca imi place forma fetei tale in sens că imi place de tine cum arăți și caracterul tau, acneea nu o sa fie un mare minus.
Și eu am acnee, am avut și cisturi, din cate am observat din cauza stresului și anxietatii. Cum sunt relaxat fara nici o grijă pe cap încep să dispară și alimentația, sportul, viață sănătoasă și fericirea, înconjura-te cu persoane pozitive care știu să-ți aprecieze calitățile, nu aia care își bat joc e un factor important, încetează să mai mergi la dermatologi cu o diploma care te baga in depresie, am patit, am lu-at roacutane și doar mi-a accentual depresia, doamne feri sa iei așa ceva că dacă ai avut gânduri sinucigașe doar de la acnee de la ăla te omori.
Mai rar băieți ca tine! M-a ajutat răspunsul tău! Mulțumesc! De sport pot zice ca fac, nu la sală, acasă, improvizez dar sunt mulțumită. Alimentația mea e una echilibrată deci voi încerca să mă ocup de mine și pe plan mintal mai mult cum ai spus!
Sănătate!;*
Este normal sa ai acnee la varsta ta, poti incerca sa te speli cu apa sarata pana vei putea consulta un medic.
anoooonimm77 întreabă: