Te prea stresezi. Acneea e doar un efect, cauza este interioara și nu mă refer la hormoni. Ci la starea sufleteasca/mintală /emoționala care o ai.
pe nimeni nu interesează dacă ai bube pe fata, daca imi place forma fetei tale in sens că imi place de tine cum arăți și caracterul tau, acneea nu o sa fie un mare minus.
Și eu am acnee, am avut și cisturi, din cate am observat din cauza stresului și anxietatii. Cum sunt relaxat fara nici o grijă pe cap încep să dispară și alimentația, sportul, viață sănătoasă și fericirea, înconjura-te cu persoane pozitive care știu să-ți aprecieze calitățile, nu aia care își bat joc e un factor important, încetează să mai mergi la dermatologi cu o diploma care te baga in depresie, am patit, am lu-at roacutane și doar mi-a accentual depresia, doamne feri sa iei așa ceva că dacă ai avut gânduri sinucigașe doar de la acnee de la ăla te omori.
Este normal sa ai acnee la varsta ta, poti incerca sa te speli cu apa sarata pana vei putea consulta un medic.
Mai rar băieți ca tine! M-a ajutat răspunsul tău! Mulțumesc! De sport pot zice ca fac, nu la sală, acasă, improvizez dar sunt mulțumită. Alimentația mea e una echilibrată deci voi încerca să mă ocup de mine și pe plan mintal mai mult cum ai spus!
Sănătate!;*