Sunt de aceiasi parere! In scoala mea este un cuplu ea- 11 ani el-9 ani, pai cum crezi ca asa ceva e normal la 9 ani sa ai prietena? Desigur ca nu, dar nimeni nu va lua in seama parerea noastra.
Deaceia ne ramine doar sa privim ce se intimpla cu copii din ziua de azi.
Mai acum eu as zice ca daca vz o fata de 14 ani si un baiat mai mare e mai normal decat 2 copii
Şi ce dacă? primul meu sărut a fost la grădiniţă... eu nu înteleg ce te interesează dacă se sărută sau nu? faza cu ''nu mai sunt virgini'', da sunt de acord cu tine, e o aiureală. Cred că băieţii care se laudă că nuştiu ce fată le-a supt lor puţa şi la care ei de fapt stau toată viaţa cu mănuţa pe puţă şi o freacă gândindu-se la o fată, n-ai ce să le faci.
Mi se pare o prostie. Sarut la 10 ani? Doamne, la varsta de 12 ani ar trebui sa joace leapsa si sa le fie rusine sa-si pronunte propriile organe genitale. Ce au ajuns si ce rau vor ajunge copii Romaniei.
Eu ce sa mai zic, m-am jucat cu papusile pana in clasa a 8-a.
primul tel mobil l-am avut in a 10-a.
un prieten cu care sa merg de mana si sa ma sarut abia la liceu...
cu alte cuvinte sunt cu mult sub "tendintele" copiilor de azi.
cred ca de vina este si educatia parintilor si libertatea pe care le-o acorda.
In primul rand, chestiile de genul:,, m-am jucat cu papusile pana in clasa a 8-a.
primul tel mobil l-am avut in a 10-a.
un prieten cu care sa merg de mana si sa ma sarut abia la liceu" - STRICT PROBLEMA FIECARUIA! Ideea e ca, prostutele pana in 16 ani viseaza la relatii cand ele nici macar nu cunosc limba romana, nu au pic de maturitate, nu stiu ce inseamna cu adevarat,, o relatie". In al doilea rand, mi se pare o prostie, un moft. (tot de cele mai multe ori)
Cazuri rare, aproape inexistente in care-am vazut fata de 14 ani intr-o relatie cu unul mai mare, dusa tot asa 5 ani fara probleme, dar tot aiurea e. De ce? Pentru ca ele nu gandesc inainte sa actioneze, vor sa simta numai si numai placerea prezentului, iar in viitor vor regreta, stiu in sinea lor ca,, gagicul" se va duce mai devreme sau mai tarziu un pic, degeaba! Nestiutoare si TOTAL, dar total imature. Inteleg, trairea copilariei, etc., primul sarut, indragosteala, dar totusi, un pic de realism! Fetele astea... de 12-13-14 ani considera totul o joaca, marea majoritate de fete o vad pierduta, absolut pierduta. Spun asa, pentru ca cunosc 10 fete destul de bine, cam de-aproape 8 ani, dintr-un colectiv de rahat, gretos, mirositor si iritant, enervant. Cand ma uit la ele, ma bufneste rasul uneori sau chiar ma inchin. (desi nu am obiceiul) E uluitor.
Ele nu inteleg ca o relatie consta in sentimente puternice reciproce & more. (ca sa nu fiu insensibila, pot spune ca si ele au, normal, asta e omenirea si realitatea din pacate, dar nu complet conturate!) Sunt in plina dezvoltare psihica si fizica. Ele nu inteleg ca o relatie cuprinde partea sentimentala si cea sexuala, bineinteles - dar dupa un timp de cunoastere la o varsta de peste 16 anisori. Ele nu se gandesc ca nu pot oferi astfel de lucruri, tot din cauza nestintei, inculturii, chestii logice pe care orice adolescenta normala cred eu ca ar trebui sa le inteleaga, sa le gandeasca. Asa este, gandesc putin si vorbesc mult. (ma refer la ele! - eu macar sunt realista)
Salut!
Bună,
După părerea mea copii din ziua de azi se maturizează prea repede şi nu îşi mai trăiesc copilăria.
Să sperăm că şi generaţia ce v-a urma să nu fie aşa...