anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ziceti-mi mie niste jocuri ca sa fac acele "5 push ups per death".
Daca nu stiti la ce se refera, faci 5 flotari de fiecare data cand mori intr-un joc.
Alta intrebare legata de acest subiect: Ma va ajuta acest lucru ca sa ma mentin in forma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Lumea normala are nevoie sa-si consume bateria telefonului jucand joculete care sa ii faca sa faca sport?
Eu nu cred.
Daca vrei sa faci sport, fa-l fara porcarii de aplicatii si joculete, eventual angajeaza-te, asa poti slabi fara sala si te poti mentine printr-o activitate din urma careia mai si faci bani.

6 răspunsuri:
| Florin05 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu stiu lucrurile astea, fac sport normal ca orice om. Respect faptul ca ai raspuns la a doua intrebare. Sti ceva legat de prima intrebare?

| JicaContra a răspuns:

Deci, sa inteleg, vrei sa fii si atlet si cyber-atlet?!?
pai o sa ajungi asa de bun in joace ca nu mai faci nici o flotare tonguebig grintongue

| Florin05 a răspuns (pentru JicaContra):

Esti cu capu in alta parte, omule, mai bine nu imi raspundeai daca nu intentionai sa sa imi raspunzi la ce imi cere intrebarea. Dupa cum vezi cineva mi-a dat un raspuns destul de clar si bun mai sus.

| JicaContra a răspuns (pentru Florin05):

Esti dus cu seriozitatea in alta parte, omule... ce e viata fara putina katerinka?!?
prea serios STRICA tongue

| Florin05 a răspuns (pentru JicaContra):

Si prea multa caterinca fara rost strica.

| JicaContra a răspuns (pentru Florin05):

"prea multa"?!?
ti-am dat UN SINGUR RASPUNS LA KATERINKA
cred ca iti lipseste simtul umorului cu desavarsire si esti incordat ca nici o basina nu poate sa scape
... TRIST tongue