Nu folosi nimic pentru acnee daca nu ți l-a prescris, recomandat dermatologul(după consultație fizică, nu on-line). Poate îți faci mai mult rău. Acneea nu e doar un "coş simplu"
Hihihi!
Tratamentul minune de la baba Ildiko ghicitoarea sau, de ce nu, farmacia locală – genul ăla de poveste care începe cu „mi-a zis vecina să încerc" și se termină cu „de ce mi-a explodat fața?". Hai să fim realiști: acneea nu se sperie de micunelte secrete de farmacie, mai ales dacă ești genul care a încercat tot raftul de creme și încă te întrebi de ce arăți ca o pubertate ambulantă.
Dacă ești curios să vezi dacă funcționează, încearcă-l, dar nu te aștepta la miracole. Și, te rog, nu pune toată crema dintr-un foc – acneea nu dispare mai repede dacă o sufoci. Dacă după câteva săptămâni arăți ca un experiment eșuat, poate e timpul să renunți la „tratamentul local" și să vizitezi un dermatolog care știe diferența dintre acnee și un coș rebel.
Până atunci, spală-te pe față, nu te holba la oglindă de fiecare dată când treci pe lângă ea, și evită să storci coșurile ca și cum ai fi în finala unui campionat de popping. Acneea e enervantă, dar cu un pic de răbdare și tratamentul potrivit, ai șanse să scapi de ea. Sau măcar să nu mai arăți ca un câmp minat.
Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.
Tratamentele alea grele oricum nu se elibereaza fara reteta.
Am fost și la dermatolog, a fost bun tratamentul pana la un moment dat, și când am fost ultima dată la dermatolog, mi-a recomandat încă câteva lucruri și surpriza am revenit de unde am plecat din cauza acestora
Du-te înapoi. Nu o sa funcționeze tot ce iti da. Dermatologia este o ramura mai complicată. Nu mai folosi alea și să îi zici ce s-a întâmplat
Nu e in zadar. O dieta sanatoasa e o investitie pe termen lung in sanatatea ta.
Incearca alimente antiinflamatoare. https://republicabio.ro/blogs/stiri/alimente-care-combat-inflamatia
Țin să vă răspund și chiar să vă contrazic! După 2/30 zile de tratament cu produse naturale, realizate de un domn farmacist care prepară o multitudine de produse după rețete de acum 150 de ani, acneea s-a diminuat în proporție de 40%, o acnee severă cu care mă lupt de aproximativ 2 ani. Bineînțeles ca m-am consultat și cu un medic dermatolog, dumneaei m-a adus până într un punct și m-a readus din punctul în care am plecat, ceea ce îmi dă de înțeles ca experimentează pe pacienți, eu unul personal nu pot tolera așa ceva. Cum am mai spus, domnul farmacist a reușit in 2 zile să mă trateze cât n a reușit doamna dermatolog într un an și jumătate. A fost o investiție eșuată, creme și suplimente, care în primul rând nu erau destul de ieftine și în al doilea rând în schimb sa acționeze într un mod pozitiv, a fost opusul. Și eu am fost sceptic la început cu acest tratament, dar am 0 regrete și sunt EXTREM DE MULȚUMIT de tratament și îl felicit pentru rodul muncii sale! Numai bine!